Новини

Новини за Drink and Drive услугите и за град София

Услуги за "Дринк енд драйв" в град София

За нас

Знаейки колко е неприятно, когато трябва да се въздържаме от празнуване по пълноценен начин, ако е наш ред да шофираме, решихме да се спрем на подобаващи услуги за целта, които да предлагаме на нашите клиенти. Така създадохме ДринкЕндДрайв, където можете да поръчате транспортиране по всяко врем, колкото и да сте пили, при това със собствения си автомобил.

Ето как рисковете за произшествия по пътя се намаляват, както и неприятности от рода на глоби или отнемане на шофьорска книжка. Така даваме възможност на всеки, който има желание да се почерпи на празненство, да не се въздържа специално, за да може после да е в състояние да шофира, а да се весели и когато настъпи часът за прибиране, да се отправи към дома си, благодарение на професионален шофьор.

За Drink and Drive Sofia

Знаейки колко е неприятно да сме домакини, организиращи парти, в което изведнъж да се окаже, че продуктите са на привършване, решихме да предложим и услугите за доставка на продукти. Така, няма да ви се налага да бързате да доставяте сами нови храни и напитки, като можете просто да ни се обадите и да ни съобщите от какво точно имате нужда. За тези, които имат нужда от личен шофьор, предлагаме и ВИП опцията, за да може, както за специални случаи, така и за ежедневни ангажименти, всеки който има нужда от качествено и елегантно обслужване да може да разчита на 100% поверителност и коректност.

Предлагаме обучени професионалисти, които могат да ви съпроводят на всякакви ВИП мероприятия, по възможно най-добрия начин, както и до всяка важна за вас среща. Създадохме Дринк анд Драйв за удобство на клиентите и минимум риск, а това е удоволствие и за нас.