Новини

Новини за Drink and Drive услугите и за град София

Услуги за "Дринк енд драйв" в град София

ВИП шофьор

Ако сте много ангажирани с пътуване и срещи, които се случват на различни разстояния из града и извън него, вероятно имате нужда от някой, на когото да разчитате за придвижването. Дори и да сте шофьор, всичко това може да бъде много изморително, особено, ако става дума за бизнес дела или събития, в които няма как да не се употребява алкохол, дори и в символични количества. Освен това, шофирането изисква внимание през цялото време и може да ви изтощи допълнително, което не е препоръчително, ако се налага да взимате важни решения.

Ето защо на помощ идваме ние от Drink and drive, с предложението за професионален личен шофьор. Особено, ако ангажиментите ви често са свързани с изискани събития, то един ВИП шофьор, е човекът, който може да ви отведе до тях по подобаващ начин. Професиналния ВИП шофьор, може да ви предложи фино и ненатрапчиво обслужване, както и елегантност и добри обноски, когато случаят изисква. Да можете да се качите в автомобила и спокойно да обмислите следващите си действия, докато пътувате, ако ви предстоят още редица задачи, е шанс, който си заслужава да не се изпуска.

ВИП шофьор

Предлагаме коректност и професионализъм, в лицето на професионалните шофьори, с които разполагаме. Можете да разчитате, както на елегантност и културно обслужване, така и на добри цени за услугите. Понякога придвижването на клиентите е добре да не бъде афиширано, с оглед на тяхното спокойствие и сигурност, което може да бъде осигурено само с един добре обучен ВИП шофьор. Както за случаите на необходимост от инкогнито придвижване от една точка до друга, така и за появяване на бляскави и шумни събития, можете да разчитате на коректността и професионалното отношение на вашия личен шофьор. Предлагаме добри условия, както за еднократно пътуване, така и за постоянна ангажираност на шофьора, който изберете. Освен това, можете да се свържете с нас по всяко време и да направите предварителна заявка, като ние гарантираме 100% поверителност. Изборът е ваш.