Новини

Новини за Drink and Drive услугите и за град София

Услуги за "Дринк енд драйв" в град София

Доставка

Ако сте организирали парти с много хора, които се оказва, че си прекарват добре и почерпките започват да привършват, вероятно имате нужда от някой, който да ви помогне за попълване на изчерпаните продукти. Не винаги, обаче има магазин наблизо, който да е достатъчно добре зареден или някой, който да не е почерпен, за да ви закара до там с кола. Какво можете да направите в такъв случай, ако не ви се иска да оставите гостите на празни маси? Да ни се обадите, разбира се. Извършваме доставка на алкохол и всякакви продукти, от които имате нужда, за да може веселбата да продължи подобаващо.

Никой не би искал да бъде домакиня през цялото време, но обикновено е трудно да се избяга от тази рола, особено, ако имаме желание всички да са доволни по време на празненството. Но ето, че има начин и домакините да се порадват на добрия купон.

DrinkAndDrive Доставка

Една от услугите на Drink and drive е да ви достави необходимото до посочения адрес, при това достатъчно бързо, за да не се наложи гостите да чакат. Възможността за поръчка на какъвто пожелаете алкохол и храни, ви дава свободата да се радвате на празненството през цялото време. Това, което трябва да направите е да изготвите списък с продукти и да ни се обадите. Ще организираме за вас доставка бързо и евтино. Освен това, след края на празненството, всеки от гостите, може да се прибере със собствения си автомобил, дори и да е пил, благодарение на шофьорите, с които разполагаме за тази цел.

Не е нужно да се прибирате с такси, където и да се намирате, ако сте се почерпили, като лесно и бързо можете да се придвижите до дома си, при това със собствената ви кола. С DrinkAndDrive услугата ни можете да улесните живота си и да си осигурите повече спокойствие и приятно забавление, без ограничения във времето. Уверете се сами!