Новини

Новини за Drink and Drive услугите и за град София

Услуги за "Дринк енд драйв" в град София

Абонамент

Drink and drive

Ако вече сте опитали от услугите на Drink and drive и сте оценили удобството, което предлагат, вероятно сте започнали да се замисляте за постоянен ангажимент. Разбира се, за клиенти, които правят по-чести поръчки, предлагаме абонаментно обслужване, което е свързано със специални отстъпки. Независимо дали става дума за транспортиране след парти или имате нужда от покупки по време на празненството, от услугите, които предлагаме, можете да се ползвате и на още по-ниски цени. Ето как доволните клиенти получават допълнителното предимство със специално отношение.

Предлагаме точност и бързина на всяка избрана от вас услуга, без значение по кое време на денонощието решите да се обърнете към нас. Единствено за услугата ВИП шофьор, е необходима предварителна заявка, за да имаме време да реагираме. Всеки, който е опитвал от възможността да се прибере след парти със собствения си автомобил, при това без никакъв риск, благодарение на добре обучените шофьори, знае колко приятно е да може да се забавлява до колкото часа пожелае. Независимо от това колко сте се почерпили, след като няма да ви се наложи да карате автомобила си, а ще бъдете на пътническата седалка на връщане, можете спокойно да се отдадете на веселбата.

Всеки знае колко неприятно е да не може да се почерпи с приятели, само защото се налага да бъде шофьор след това. С услугите, предлагани от drinkanddrive, обаче - спокойно можете да забравите за всякакъв вид притеснения от този род. Също така, предлагаме и доставка на продукти и алкохол до посочен адрес, така че празненството да не утихва по никакъв повод. С други думи, предлагаме ви да изберете спокойното веселие, без грижа за евентуални проблеми по пътя, при това на ниски цени. А за редовните клиенти, предлагаме още по-големи отстъпки и специално внимание. Възможностите са много, а изборът за това кои ще уловите - ваш.